2010. április 24., szombat

TŰZZ JÖJJ VELEM!

Néhány évvel ezelőtt mikor-tájt egy belvárosi sörözőben dolgoztam megformálódott bennem a következő ítélet: ha egy kocsmában még nem szexeltek az nem is lehet jó hely.
A lazaság és a szenvedély mindketten törzsvendégei egy valamire való italmérő intézménynek, és ha ők ott vannak a bujaság is lassan felfedezi magának a helyet. Ezen morfondíroztam az akkor még tudtommal szűz bárban, mikor is végül egy régi ismerős, kire korábban is számíthattak a kocsmák és a lányok, megtörte az átkot. („A kocsmák és a lányok” ez olyan, mint egy Komár, vagy tán 100 Folk Celsius szám címe, szinte hallom a country-t)
Aki járt a Toldiban anno, az tudhatja, hogy ott ilyen problémákon nem törte a fejét az unatkozó pultlakó. Számomra az aranyérmes az, mikor a sürgető vágy az áramfülkében nagyjából elfektetett létrán lobbant el egy röpke nászban. A helyiség nem volt zárható, így rajtam kívül talán más is megzavarta őket?
Itt a Bemben a másik mozihoz hasonlóan több fiú és lány és talán az összes helyiség tudna regélni pikáns sztorikat, de a babérokat a napokban aratták le, derült ki egyik kollega(nő) meséjéből.
Zárás környékén még két asztalnál ültek, plusz 2-3 pult-karietida, mikor nagy zajjal vegyes, de már kevéssé szomjas csapat érkezett. Jó megérzés nyomán már csak elvitelre kaptak piát, de még bonyolították folyó ügyeik, jöttek-mentek és kollegánk fura hörgéseket észlelt a pulttal szembeni kis beugróból. Épp hogy meg nem nézte, mikor is az egyik újonnan érkezett hölgy nadrágját húzva állt fel a gyomormagasságig rakott téglafal mögül nyomában a délelőtt még talán délceg lovagjával. Na! Ha nem is fényes nappal, de mégse szégyenlősen!
És ezekért nincsenek babérok, ingyen italok, soha nem tudjuk meg, kik voltak a kocsmai szenvedély direkt bajnokai, csak fantomjaik járnak közöttünk, talán még akkor is, ha a Bem már egy bank lesz, mert mi minden történhet egy bankban a színfalak mögött, honnan az illatos dekoltázsok ellenére is olyan mesterségesen kirekesztett a testi vágy…
-N-

2 megjegyzés:

  1. És vajon felsírt már az első igazi bem-bébi? Jutalmul ihasson ingyen egy életen át! Vagy legalábbis egy Bem-életen át...

    VálaszTörlés