2009. október 5., hétfő

VISZLÁT!



A
Bohren und Der Club of Gore, a Kraftwerk, a Neubauten és más hasonló elvetemült zenekar egy közös megbízottat telepített ki a szlovén Koperbe. "Nagyon elpunnyadtak a tengerparti láblógatásban"- mormogta Nick Cave, mikor aláírta követük papírjait. A fickó, ki Mozarttól és a Beatlest-től elrugaszkodni nem tudó nyálas zenei struktúrákat kell, hogy rombolja és gyalázza a kikötővárosban egy csinos gruppie-t vitt magával, ki egy másfélliteres pillepalacknyi házipálinkát markolászva búcsúzott a szülőföldtől.
...hogy mit keres mindez a Bem oldalon? A kis
gruppie Julika, ki itt rázta le az utolsó tojáshéj darabot valami Kispál szám közben, vagy egy részeg vendéggel pörölve, hogy ma már könnyedén fonja balját a HP-s palack, jobbját Tóth "Interszar" Zoltán, a fenti rockmegbízott köré.
...és Zoltán előző feladata teljesítéséhez kocsmárosként épült be a magukat alternatív
ill. művészi jelzővel illető budapesti fiatalok éjszakai életébe, és itt ismertük meg, ahogy reggelig borozott, sörözött, pálinkázott, vodkázott, majd a hentesnél kolbászozott velünk. Most talán áttér a tengeri herkentyűkre, burekra és a slivora. De sajnos nélkülünk!
Minden jót, Juli&Zoli!
-N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése